Kamarádka se bude vdávat

Máte dobrou, nebo dokonce nejlepší kamarádku, která vám oznámila, že se bude vdávat? Pokud ano, je dobré vědět, jak se zachovat a co to pro vás pravděpodobně bude znamenat.

Sdílejte s ní radost

Kamarádka se bude vdávat? Dost možná vám to řekne jako první. Proto je třeba sdílet s ní danou radost. Ideální je, pokud to půjdete oslavit. Pokud jste opravdu dobré kamarádky, je zcela běžné, že spolu budete sdílet všechny radosti života. A toto je právě jedna z těch hlavních, kdy je třeba společnou radost maximálně a naplno sdílet.

Počítejte s tím, že bude potřeba pomoci

Dnes nejsou svatby ničím levným a tak mnoho lidí chce ušetřit a tak plánují věci svépomocí. A k tomu využívají právě okruh svých přátel. Pokud se bude vaše kamarádka vdávat, počítejte s tím, že byste jí měla být k ruce. Můžete být tou osobou, se kterou se bude radit jako první, stejně jako počítejte s tím, že bude potřebovat s několika věcmi pomoci. Neberte to jako obtěžování, ale něco, jak kamarádce pomůžete připravit dokonalý den.

Budete součást svatby

Jde-li o vaši dobrou kamarádku, počítejte s tím, že budete s největší pravděpodobností součástí svatby. A to poměrně důležitou. Jaká role vás s největší pravděpodobností čeká? Když patříte do skupiny nejlepších kamarádek, počítejte s tím, že se můžete stát dokonce i svědkyní. A pokud ne, tak se můžete stát zcela určitě družičkou. Obojí jsou při svatebním dni poměrně důležité role. Jak s ohledem na pomoc kamarádce, tak s ohledem na to, že budete stále v centru dění.

Nemusí na vás mít tolik času, jako dříve

Jakmile se bude svatba blížit, myslete na to, že vaše kamarádka bude mít mnoho různých starostí, které budou spojeny se zařizováním. Počítejte proto s tím, že na sebe nebudete mít tolik času, jako dříve. Po svatbě, až bude vše za vámi, se to opět vrátí do normálu a navážete na svůj nerozlučný vztah.

Publikováno: 24. 11. 2017

Kategorie: Nezařazené

Autor: Denisa Veverková