Viděla jsem ty nejulítlejší svatební šaty

Každá nevěsta touží po dokonalých šatech. Často se jejich představy sjednocují a tak chtějí mít hlavně bílé a velmi honosně vypadající modely. Ne všechny nevěsty jsou stejné. Některé jsou natolik odvážné, že chtějí být opravdu originální. A potom se mohou na svatbách objevit skutečně ulítlé svatební šaty.

Černé šaty

Myslíte si, že takové nemohou existovat? Velký omyl. Skutečně existují a my o nich musíme jasně říci, že zaručeně patří mezi nejulítlejší svatební šaty, které si nevěsta může vzít. Jak vlastně vypadají? Příliš se neliší od klasických bílých. Jenom s tím rozdílem, že na nich nehraje roli právě tato barva, ale hraje na nich roli barva černá. Je to sice zvláštní, ale některým nevěstám skutečně mohou slušet.

Šaty z krajky

Skutečně řešení, které je určené jenom pro velmi odvážné nevěsty, které se nestydí. Máte doma krajkové spodní prádlo, které nosíte jenom na výjimečné příležitosti? Potom si představte, že stejně jako toto prádlo vypadají i dané šaty. Tedy že toho více odkrývají, než zakrývají. I ty patří do segmentu svatebních šatů, které jsou naprosto ulítlé a těžko lze pochopit ženu, která se nestydí si je vzít.

Duhový odstín

Máte ráda duhu? Pokud se na ni ráda díváte na obloze, popřemýšlejte nad tím, zda byste si na sebe dokázala vzít šaty, které právě duchový odstín mají. Tedy svatební šaty, které v rámci své délky postupně střídají jednotlivé barvy duhy. Na první pohled vypadají kýčovitě a asi je jenom velmi malé procento žen, které by si je vzalo.

Šaty z míčků

Že to není možné? Ale je. Tyto šaty jsou ze všech zmíněných skutečně nejzvláštnější. To proto, že nejsou ani vyrobené z látky, ale jejich základní střih tvoří míčky, které jsou k sobě připevněné a dohromady vytváří opravdu velmi netradiční vzhled šatů na svatbu. Nutno říci, že jsou to asi jenom návrháři, kteří si myslí, že si je na sebe vezme nějaká skutečná nevěsta.

Publikováno: 12. 01. 2018

Kategorie: Nezařazené

Autor: Denisa Veverková