Chci velkou, nebo malou svatbu?

Malá nebo velká svatba. Malá, nebo velká svatební hostina? To jsou otázky. Mnoho nevěst si tuto otázku na začátku každého plánování pokládá. Jaká je lepší? Odpověď není jednoznačná. Proto je dobré na tuto otázku odpovědět v jednotlivých bodech.

Příjemná teplota

Pokud svatbu pořádáte v létě, počítejte s tím, že se pravděpodobně neobejdete bez klimatizace. V případě, že prostory nedisponují klasickou nástěnnou jednotkou, neváhejte s pořízením klimatizace mobilní. Rozumnou volbou může být nejtišší mobilní klimatizace REMKO. Anebo dáte přednost modelu Sinclair, který se honosí titulem nejvýkonnější mobilní klimatizace? Nechte si poradit od eprofi.cz s.r.o. - specialisté na profi techniku nabízí také ochlazovače vzduchu, stavební pily, stavební míchačky široké spektrum další techniky včetně třífázových elektrocentrál.

Organizace

Jednoznačně malá svatba. Menší skupinka lidí jde organizovat přece jenom lépe, než několik desítek hostů, kteří už se stávají nezvladatelným davem. Pokud vám jde především o to, aby svatba proběhla v klidu a bez problémů, je lepší ta malá. S rodinou a jenom několika pozvanými hlavními kamarády. Takovou společnost zvládnete jednoduše usměrnit i sami, bez nutnosti zvát si a platit si svatební koordinátory.

Finance

I v souvislosti s financemi je lepší mít malou svatbu. Počítejte s tím, že potvrzení vaší lásky něco stát bude a výdaje mohou jít do desetitisíců a statisíců i u menších svateb – záleží, jak budou koncipovány. Proto když nemáte peníze nazbyt, tak doporučíme svatbu malou. V opačném případě není dokonalá velká svatba žádnou překážkou.

Okruh pozvaných hostů

Zde je malá svatba problém. Základem je rodina. O tom není pochyb. Dále by to měli být nejlepší přátelé. Co když ale budete chtít pozvat ještě nějakého kamaráda, nebo kamarádku? V takovém případě vzniknou dohady, proč on ano, ale někdo jiný již ne. To je hlavním problémem malých svateb. Když už, tak pozvěte jenom rodinu, a pokud plánujete i kamarády, udělejte svatbu velkou, kde budou opravdu všichni.

Jedinečnost, zábava a mnoho vzpomínek

Chcete mít ze svatby jedinečný den, na který budete ještě velmi dlouho vzpomínat? Pokud ano, tak se hodí uspořádat velkou svatbu. Bude tak dokonalou oslavou vaší lásky, která bude spojena s množstvím zábavy a hlavně i s velkým množstvím pozitivních vzpomínek. A to právě díky tomu, že svatební veselí bude spojeno s velkým počtem pozvaných hostů, kteří se podepíší na dokonalé zábavě.

Publikováno: 08. 05. 2021

Kategorie: Nezařazené

Autor: Denisa Veverková