Kde všude se dá udělat svatba

Hledáte dokonalé místo na svatbu, které podpoří jedinečnost dané události? Podívejte se s námi na to, kde všude se dá udělat svatba, aby byl výsledek dokonalý. Několik osvědčených a oblíbených tipů pro vás máme.

Hrady a zámky

Oblíbená místa, která dokážou propojit hned dvě věci. Je to historie a je to také romantika. Mnoho hradů a zámků dokonce možnost uspořádání svatby aktivně nabízí a k tomu vybírá ty nejkrásnější interiéry, které jsou k dispozici. Je jasné, že svatba na tomto místě je jedinečná. A nejenom, že je zde možné realizovat obřad, ale je zde možné udělat kompletní svatební den, i s obědem a následnou večerní zábavou.

Příroda

Svatby v přírodě se stávají velkým trendem. Osvědčeným místem jsou zámecké zahrady, ale stále více se do popředí dostávají i různá volně přístupná místa – třeba louky, nebo lesy. Taková svatba má své jasnou kouzlo u každého milovníka přírody. Má však i možné negativum. Rizikem zde může být počasí, a o negativech vám také povypráví pozvaní alergici.

Zahraničí

Stále populárnější možnost, jak se oddat na netradičním místě. Pokud plánujete svatbu, která bude velká, je pravdou, že se to může celkem výrazným způsobem prodražit. Jinak ale jde o nezapomenutelný zážitek. Jasným hitem jsou v tomto směru svatby na plážích, třeba při západu slunce. O dokonalou lokaci a pořádnou dávku romantiky je stoprocentně postaráno.

Velké soukromé resorty

Stávají se hitem tam, kde chtějí lidé uspořádat svatbu takzvaně pod jednou střechou. Na daném místě čeká hosty snídaně, obřad, svatební oběd, následné veselí s rautem a pochopitelně i ubytování. Z hlediska jednoduchosti plánování osvědčená volba. Negativum tato možnost přece jenom má – daná míst nejsou tolik spojena s romantikou, kterou mnoho nevěst očekává. Také nutno připomenout, že ceny oproti svatbě svépomocí výrazně stoupají.

Publikováno: 19. 01. 2018

Kategorie: Nezařazené

Autor: Denisa Veverková