Svatba mých snů

Každý žena, která bude mít svatbu, sní o jediném. O tom, že se vše povede a tak to bude svatba mých snů. Jak by vlastně taková ideální svatba, která toto plně splňuje, měla vyhovovat? Podívejte se společně s námi.

Dokonale romantické místo

To je obvykle jeden z hlavních požadavků, jak by svatba mých snů měla vypadat. Konkrétní přání jsou ale celkem odlišné. Některé ženy chtějí svatbu, která bude uprostřed nádherné přírody. Jiné ji zase chtějí v nádherných kostelech. Dominují také úchvatné zámky, které mají zcela jedinečné sály, ve kterých se oddává. Všechna zmíněná místa mají něco do sebe.

Přijdou všichni pozvaní hosté

Problémem mnoha svateb je to, že ne vždy se podaří dostat na dané místo všechny pozvané hosty. I když je termín oznámený s předstihem, může přijít nemoc, pracovní povinnosti, nebo i řada dalších problémů. Potom někteří z pozvaných hostů chybí. Svatba jako ze snu by však mělas být spojena se stoprocentní účastí.

Nádherná výzdoba

Svatební den by měl být jedinečný a nezapomenutelný. Své v tom dělá hlavně výzdoba, který by měla být vyladěna do posledního detailu. Hlavní roli má pochopitelně bílá barva – potahy na židlích, nebo ubrusy na stolech. Doplněna je svatební barvou, která bývá výraznější. Láká třeba modrá, zelená, červená, nebo také barva oranžová.

Skvělá organizace

Právě zde se může stát nejvíce problémů. Aby vše klaplo, jak si nevěsta vysnila, může ovlivnit svatební koordinátor, nebo i svatební koordinátorka. Osoba, která se postará o organizaci jak celého dne, tak i o organizaci a usměrňování hostů. Také se jedná o kompetentní osobu, která bude řešit případné problémy. Nevěsta tak stále bude v roli té osoby, která si bude svůj den jenom užívat a všechno okolo ní bude naprosto dokonalé. Doladěné do posledního detailu a skvěle fungující – tak jak si to vysnila.

Publikováno: 01. 12. 2017

Kategorie: Nezařazené

Autor: Denisa Veverková